Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken snuffel maar wat rond. Mijn naam is José. Ik woon in Noord-Brabant. Mijn grootste hobby was voorheen 3d-kaarten maken (met borduren en kraaltjes) en nu ben ik het scrappen ontdekt. Ik vind het leuk om berichtjes te krijgen en het is natuurlijk nog leuker ais je mijn volger wilt worden!

maandag 14 januari 2013

Een troostend woord

Jullie zullen misschien denken alweer een condoleance kaartje maar op het blog van: Een hoop inspiratie borduurkaarten was de uitdaging maak een condoleance kaartje. Ik vind het niet altijd leuk om zo'n kaartje te maken maar het hoort nu eenmaal bij het leven. Deze kaart is gemaakt van geel cardstock het patroontje is uit het boekje verrassend facetborduren van Rie Kuipers, het borduurgaren van Madeira kleur 1023 & 1000 en het 3d plaatje is een knipvel afkomstig van Studiolight.


Groetjes José

7 opmerkingen:

 1. Wauw, José, wat een stijlvolle kaart!! Schitterend borduurwerk!!

  Groetjes, Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig boorduurwerk, daardoor een hele mooie stijlvolle kaart geworden.
  groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een prachtige stijlvolle kaart José, dank je wel voor het meedoen bij het E.H.I. borduurkaarten blog.
  Lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou José, ik ben niet echt dol op deze kaarten, maar hij is wel echt prachtig. Heel mooi geborduurd, hij is echt stijlvol!
  Liefs Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoop niet dat je hem snel nodig zal hebben José, maar hij is wel helemaal prachtig gelukt, wat een mooi stijlvol kaartje heb je gemaakt. En eh fijn dat je kaarsje is gelukt, en wat is die prachtig dat engeltje.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi José,
  altijd goed om wat in voorraad te hebben. Soms komt het zo onverwachts en dan heb je geen inspiratie of zin of tijd...Ik vind het een stijlvolle kaart!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie kaart en ook mooi borduurwerk.
  Bedankt voor je deelname bij EHI borduurkaarten blog.
  Groeten Lenie

  BeantwoordenVerwijderen