Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken snuffel maar wat rond. Mijn naam is José. Ik woon in Noord-Brabant. Mijn grootste hobby was voorheen 3d-kaarten maken (met borduren en kraaltjes) en nu ben ik het scrappen ontdekt. Ik vind het leuk om berichtjes te krijgen en het is natuurlijk nog leuker ais je mijn volger wilt worden!

dinsdag 8 januari 2013

Nieuwe woning

Deze kaart heb ik gemaakt voor mijn nichtje dat eind deze maand gaat verhuizen van een flat naar een nieuwe woning met tuin wat ze zo graag wilde hebben. Ik zet hem alvast op mijn blog zodat hij mee kan doen aan de challenge van het blog: Scrap my dream uitdaging #5 centraal staat nieuw.
IK geloof wel dat deze kaart aan de regels voldoet. Hij is gemaakt van bruin cardstock het design papier is van Papermania birdsong,de boom is een creatable van Marianne design LR 0203 het hekje van Leanne creatief 004
vlinderjes Nellie Snellen en de vogeltjes zijn afkomstig van de Xenon de stempel weet ik zo niet meer. Ik hoop dat ze deze kaart leuk vindt en veel plezier heeft van haar nieuwe woning.


Groetjes José
6 opmerkingen:

 1. Wat een schitterend kaartje heb je voor je nicht gemaakt José, ik vind hem prachtig geworden.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een schatje José, mooie kleurtjes, je nichtje zal er blij mee zijn, mooi gemaakt hoor.
  lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kaart heb je gemaakt, José!! Leuke mallen en kleuren heb je gebruikt!! Lief stempeltje en mooi ingekleurd!!

  Groetjes, Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk zo in de vorm van een huisje. Je hebt er echt een schattige kaart van gemaakt, daar is je nichtje vast blij mee!
  Liefs Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk kaartje. En een leuke vorm heb je ervan gemaakt. Bedankt voor het meedoen bij Scrapmydream. Groetjes, Ankie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg leuke vormkaart José....
  Je zou met deze kaart ook mee kunnen doen bij de 10e challenge van CCC; nieuw begin.... je kunt nog inzenden tot zondag 20 januari 18.00 uur.... Niet geschoten is altijd mis *lol*...
  grt Angela

  BeantwoordenVerwijderen