Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken snuffel maar wat rond. Mijn naam is José. Ik woon in Noord-Brabant. Mijn grootste hobby was voorheen 3d-kaarten maken (met borduren en kraaltjes) en nu ben ik het scrappen ontdekt. Ik vind het leuk om berichtjes te krijgen en het is natuurlijk nog leuker ais je mijn volger wilt worden!

zondag 6 januari 2013

Sterkte

Het is niet zo'n leuke kaart om het nieuwe jaar te starten maar bij het blog: Een hoop inspiratie scrapkaarten was de uitdaging maak een condoleance kaart. Best moeilijk vond ik, maar aardig gelukt volgens mij. Niet wetende dat ik hem al zo vlug moet versturen,naar de familie van mijn neef die plotseling is overleden. De kaart is gemaakt van wit en lila cardstock de creatables zijn van Marianne design: LR 0234 - LR 0252. De vlindertjes zijn ponzen van Nellie Snellen. Verder heb ik bewust de kaart heel rustig gehouden.

Groetjes José                     

6 opmerkingen:

 1. Lieve José, ik moest aan je denken van de week omdat ik niks meer van je gezien had. Gelukkig heb je nu weer iets geplaatst, vervelend dat je deze kaart meteen moest gebruiken. Gecondoleerd! Maar je kaart is wel erg mooi geworden.
  Liefs Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo'n soort kaarten zijn inderdaad minder leuk om te maken, maar je hebt er een heel mooie en stijlvolle kaart van gemaakt!!

  Groetjes, Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo José, het is altijd moeilijk om bij deze kaarten te zeggen dat je hem mooi vind.
  Ik doe het toch je hebt een prachtige stijlvolle kaart gemaakt.
  lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hé niet leuk dat je de kaart al zo snel moest gebruiken José, gecondoleerd met je neef. Het is een prachtige stijlvolle kaart.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha José,
  sjonge, dat is een raar idee, dat je een kaart aan het maken bent voor onze challenge en dat je hem bijna meteen moet versturen. Gecondoleerd met het overlijden van je neef.
  Je kaart is heel stemmig, maar ook weer niet te zwaar door de vlindertjes.
  Dank voor je deelname bij ons van EHI!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het een mooie kaarten en wat jammer dat je hem al zo snel nodig had.

  Dankjewel voor het meedoen met de uitdaging op EHI.

  Groetjes Ida

  BeantwoordenVerwijderen